top of page

Wie ben ik ?

Cor Vroomen, geboren in Amsterdam en opgegroeid vlakbij het Flevopark en het Amsterdam Rijnkanaal, een omgeving waar de stad geleidelijk overgaat in de natuur.

Dit soort plekken hebben voor mij het ultieme van beide, de schoonheid en de kracht van de natuur samen met de functionaliteit en de geborgenheid  van het stadse.

 

Interieurs waar ik mij behaaglijk bij voel hebben iets soortgelijks, een bepaalde spanning, zeker niet te ordentelijk. Eenvoud zonder kilte, tegenstellingen die elkaar versterken.

"Loopt iets uit de pas, bewogen, begaan en wars van autoriteit, maar wel met de juiste intenties" is mogelijk een goede manier om mijzelf voor te stellen.

Te werken met en voor mensen waar ik mij senang bij voel is een essentieel bestanddeel om een project optimaal uit te kunnen voeren.

Waar zijn wij nu echt goed in?

Het zo optimaal en efficiënt mogelijk gebruik maken van de aanwezige ruimte. Onze kracht is om op een paar vierkante meter een compleet interieur te  situeren wat ruimtelijkheid en rust uitstraalt.

Met goed uitgedacht meubilair op de juiste plek kan er ook bij een kleine ruimte het effect van een minimalistisch ingerichte ruimte verkregen worden.

Wij vinden functionaliteit cruciaal, daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het esthetisch uitvoeren hiervan.

Deskundigheid!

Door onze kennis en ervaring tezamen met een breed netwerk van vakmensen kunnen wij een compleet project realiseren.

Interactie!

Wisselwerking met de opdrachtgever en constructief meedenken.

Ecologisch Verantwoord.

Wij werken met FSC of PEFC hout.  Hout uit duurzaam beheerde bossen.

Hoe gaan wij te werk?

Bij de eerste bespreking gaan wij uitgebreid in op uw wensen en ideeën; een simpele schets maar vooral sfeerplaatjes zijn hierbij zeer welkom.

Ook het gereserveerde budget komt ter sprake om te kunnen bepalen welke wensen mogelijk financieel niet haalbaar zijn of anders ingevuld moeten worden.

Dit eerste gesprek is geheel kosteloos.

 

Vervolgens wordt er een passend basisplan voorgesteld tezamen met tekening en prijsindicatie.

 

Hierna wordt het ontwerp tot in detail uitgewerkt en maken we de definitieve presentatie en offerte.

Bij akkoord wordt er een opleverdatum overeengekomen en starten we met het productieproces.

 

Uit onze ervaring is gebleken dat de helderheid in bovenstaande werkwijze onnodige kosten en verrassingen voorkomt, wat resulteert in een met zorg en aandacht vervaardigd interieur of meubel.

IMG_1524_edited.jpg
bottom of page