Hajenius.

Voor Hajenius, de bij Amsterdammers welbekende uit 1826 stammende schitterende sigarenwinkel op het Rokin, mochten wij de complete verbouwing verzorgen die nodig was voor de uitbreiding van de winkel.

Naast het coördineren van de verbouwing hebben wij in onze werkplaats het speciaal voor Hajenius ontworpen interieur en diverse presentatie meubels vervaardigd.

Een fantastisch leuk project waar veel mensen enthousiast over zijn. We hopen dan ook nog veel soortgelijke projecten te kunnen uitvoeren.

Meer zien?

Conservatorium Hotel.

Het voormalige conservatorium van Amsterdam is door Piero Lissoni uit Milaan op een schitterende manier omgetoverd tot het huidige, prachtige 5 sterren hotel.

Naast de prachtige overdekte lobby van het Conservatorium hotel zijn er een aantal chique winkels. Wij zijn bij de inrichting van twee hiervan betrokken geweest!

Naar  richtlijnen van de eigenaar hebben wij samen met hem het interieur uitgewerkt welke vervolgens door ons en met ons samenwerkende bedrijven is uitgevoerd.

Meer zien?

Zo maar een appartement.

In de Apollobuurt te Amsterdam is de 3de en 4de etage van een typisch Berlage pand samengevoegd tot een fraai , hedendaags appartement.

De voor deze verbouwing aangetrokken architect heeft ons verzocht de keuken, het keuken/trap gedeelte en de boekenkast met zitje en doorkijk uit te voeren.

De als scheiding tussen de hal en de keuken gesitueerde boekenkast constructie is voor een groot deel vrij van de vloer gehouden voor een zo ruimtelijk mogelijk beeld.

Meer zien?

Winkels en kantoren.

Door de weliswaar kleine selectie op de achterliggende pagina denken wij toch een goed overzicht te kunnen laten zien van wat wij voor u kunnen betekenen.

Op de foto hiernaast de inrichting van een Mulberry filiaal. Verder een kantoortuin, verschillende winkels en gezamenlijke werkplekken.

Meer zien?

Interieur.

Een random selectie van allerlei verschillende meubels die ofwel deel uitmaken van een groter project of uitgevoerd zijn als een op zichzelf staand kleinere opdracht.

Deze selectie bestaat uit; boekenkasten, kledingkasten, een vensterbank meubel als zitje, een luxe postvak, fraaie trappen, maar ook keukens, badkamers en kleine interieur oplossingen.

Een aantal andere hier niet getoonde op maat te bestellen interieur items staan getoond op de  winkel  pagina.

Op de hiernaast getoonde foto is een deel te zien van een privé bibliotheek in Haarlem.

Meer zien ?