top of page

Conservatorium Hotel.

Het voormalige conservatorium van Amsterdam is door Piero Lissoni uit Milaan op een schitterende manier omgetoverd tot het huidige, prachtige 5 sterren hotel.

Naast de prachtige overdekte lobby van het Conservatorium hotel zijn er een aantal chique winkels. Wij zijn bij de inrichting van twee hiervan betrokken geweest!

Naar  richtlijnen van de eigenaar hebben wij samen met hem het interieur uitgewerkt welke vervolgens door ons en met ons samenwerkende bedrijven is uitgevoerd.

Meer zien?

Amsterdam Oost

Meer zien?

Amsterdam Oost.

Bamboe, licht, ruimte, verassende doorkijk en spannende verlichting.

Architect: Ferry Barkey Vormgeving Voor Jou

Meer zien?

Meer zien?

Hajenius.

Voor Hajenius, de bij Amsterdammers welbekende uit 1826 stammende schitterende sigarenwinkel op het Rokin, mochten wij de complete verbouwing verzorgen die nodig was voor de uitbreiding van de winkel.

Naast het coördineren van de verbouwing hebben wij in onze werkplaats het speciaal voor Hajenius ontworpen interieur en diverse presentatie meubels vervaardigd.

Een fantastisch leuk project waar veel mensen enthousiast over zijn. We hopen dan ook nog veel soortgelijke projecten te kunnen uitvoeren.

Meer zien?

keuken-daniels-11.JPG

UtrechseHeuvelrug.

De uitdaging was om in een relatief kleine ruimte een keuken met veel opbergruimte te realiseren waar men samen gezellig de dagelijkse maaltijden konden gebruiken.

Om de ruimte visueel groter te maken hebben wij de L-vorm van de keuken als het ware ietwat opengetrokken waardoor de keuken verloopt van smal naar breed in de hoek en weer naar smal aan het andere uiteinde.

Meer zien?

Meer zakelijk.

Door de weliswaar kleine selectie op de achterliggende pagina denken wij toch een goed overzicht te kunnen laten zien van wat wij voor u kunnen betekenen.

Op de foto hiernaast de inrichting van een Mulberry filiaal. Verder een kantoortuin, verschillende winkels en gezamenlijke werkplekken.

Meer zien?

Amsterdam IJburg

Amsterdam IJburg

Eengezinswoning.

 

Ingang met verborgen toilet, keuken, wanden, trappenhuis, bar op de eerste etage, saalpkamer deuren  en kasten.

 

Een fantastish project in samenwerking met Hoogland en Heijmerink Architecten

Meer zien ?

IMG_0878_edited_edited.jpg

Meer interieur.

Een random selectie van allerlei verschillende meubels die ofwel deel uitmaken van een groter project of uitgevoerd zijn als een op zichzelf staand kleinere opdracht.

Deze selectie bestaat uit; boekenkasten, kledingkasten, een vensterbank meubel als zitje, uitschafbare eettafel, een luxe postvak, fraaie trappen, maar ook keukens, badkamers en kleine interieur oplossingen (zie de hiernaaste getoonde foto).

Meer zien ?

bottom of page